Πρόκειται για έναν μύκητα που προέρχεται απευθείας από τη φύση, διακρίνεται για τα αρώματα και τις γεύσεις του, που προστίθεται απευθείας στα τρόφιμα.
Οι τρούφες είναι ένας υπογείος μύκητας που αναπτύσσεται κοντά στις ρίζες ορισμένων δέντρων που ονομάζονται είδη τρουφών, όπως για παράδειγμα: η βελανιδιά ή η κουκουναριά. Βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια σε βάθος περίπου 20 εκ. Υπάρχουν έως και τριάντα βρώσιμες ποικιλίες τρούφας, όχι όλες με μαγειρική αξία. Μία από τις πιο σημαντικές είναι η τρούφα του χειμώνα Tuber Melanosporum που παρουσιάζει τραχιά υφή, στρογγυλό σχήμα και συνήθως δεν ζυγίζει περισσότερο από 200 γραμμάρια. Η εξωτερική της απόχρωση κυμαίνεται από καφέ έως μαύρο ανάλογα με το βαθμό ωρίμανσης και στο εσωτερικό είναι μαύρη με λεπτές λευκές διακλαδώσεις (γλέβα).
Tuber aestivum (τούφα καλοκαιριού), Tuber uncinatum (τούφα φθινοπώρου), Tuber melanosporum (τούφα χειμώνα) και Tuber magnatum (λευκή τούφα).
Οι τρούφες 1ης είναι ολόκληρες τρούφες και σφιχτές στην αφή που ζυγίζουν πάνω από 15 γρ.
Αυτές είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παράγονται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό με χαμηλές θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από το γαλακτικό οξύ ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται. Έχουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παράγονται βάζοντας σε νερό ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Είναι αρωματισμένα χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής, λόγω της ζύμωσης).
Τα καρυκεύματα ελαιολάδου με τρούφα είναι προϊόντα με έντονη και διαπεραστική γεύση και άρωμα μαύρης τρούφας, σχεδιασμένα ως ντρέσινγκ για τελειωμένα πιάτα. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες από τα καρυκεύματά μας στο φαγητό σας για να επιτύχετε μια τρουφένια νότα στο πιάτο σας.
Είναι ένα συμπληρωματικό συστατικό για μια πληθώρα πιάτων, από απλά πιάτα μέχρι πολύπλοκες συνταγές υψηλής κουζίνας: τρούφα τηγανητά αυγά, τρούφα τορτίγιες, τρούφα τοστ, τρούφα πίτσες, τρούφα σάλτσες για κρέας, τρούφα ζυμαρικά, τρούφα ριζότο, τρούφα λαζάνια, τρούφα τυρί, τρούφα πουρέδες, τρούφα ψάρι, σαλάτες με ντρέσινγκ τρούφας.
Οι καρυκεύσεις μας με λάδι τρούφας παράγονται με γεύση και άρωμα έντονης και διαπεραστικής μαύρης τρούφας, είναι ένα καρύκευμα για ήδη έτοιμα πιάτα. Αρκεί να προσθέσετε μερικές σταγόνες από τα λάδια μας στα πιάτα για να αποκτήσετε μια τρουφένια νότα στο πιάτο σας. Είναι ένα συμπληρωματικό συστατικό σε μια πληθώρα πιάτων, από απλά πιάτα μέχρι πολύπλοκες συνταγές υψηλής κουζίνας: Αυγά τηγανητά με τρούφα, Ομελέτες με τρούφα, τοστ με τρούφα, πίτσες με τρούφα, σάλτσες κρέατος με τρούφα, ζυμαρικά με τρούφα, ριζότο με τρούφα, λαζάνια με τρούφα, τυριά με τρούφα, πουρέ με τρούφα, ψάρι με τρούφα, σαλάτες με βινεγκρέτ τρούφας και οποιοδήποτε άλλο πιάτο μπορούμε να φανταστούμε. Τα καρυκεύματα με βάση το λάδι δεν χρησιμοποιούνται για μαγείρεμα, η θερμότητα θα κατέστρεφε τη γεύση τους, πρέπει να χρησιμοποιούνται για να καρυκεύουν ήδη παρασκευασμένα πιάτα. Η αντιφλεγμονώδης δράση της υδροξυτυροσόλης ενισχύεται από μια συγκεκριμένη αντι-αλλεργική ικανότητα, που αποδίδεται στα εκχυλίσματα του
Πρόκειται για ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από ένα συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση ώστε να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες.
Ανώτερης κατηγορίας, προέρχεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη ωρίμανσή τους, ώστε να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση.
Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Η μελάσα από μέλι και πιπέρι piquillo με τρούφα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και μέλι και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφα, μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Με μια πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και μια ευχάριστη μυρωδιά και γεύση από μαύρη τρούφα και πιπέρι piquillo, καθιστά την κατανάλωση της πολύ ελκυστική είτε σε φέτες ψωμιού είτε ως προσθήκη σε πιάτα με κοτόπουλο και πουλερικά, τυριά, ...
Η κομπούχα είναι ένα ζυμωμένο προβιοτικό ποτό που παρασκευάζεται από ζαχαρωμένο τσάι που ζυμώνεται μέσω μιας αποικίας μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών, που συμβιώνουν συμβιωτικά. Παρασκευάζεται ζυμώνοντας τους προβιοτικούς καλλιέργειες, το τσάι και προσθέτοντας χυμό ελιάς, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς) προερχόμενα από το χυμό ελιάς.
Το ζυμωμένο τσάι, με την εμπορική ονομασία Cold brew Kombucha, παρασκευάζεται με κρύα εκχύλιση φύλλων τσαγιού. Στο προκύπτον τσάι προστίθεται ζάχαρη και προβιοτικές καλλιέργειες που την καταναλώνουν για να αναπτυχθούν και χυμός ελιάς. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή). Είναι ένα ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria και φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς).
Αυτή η κρέμα πορτοκαλιού προέρχεται απευθείας από την φλούδα και την σάρκα των πορτοκαλιών και από τις ελιές (χυμός ελιάς) και μόνο μέσω φυσικών διαδικασιών (επιλογή-πλύσιμο, μαλάκωμα, θρυμματισμός, χτύπημα-κοσκίνισμα, μαγείρεμα-παστερίωση και συσκευασία και ετικετοποίηση). Αυτό το προϊόν, καθώς είναι εντελώς παρασκευασμένο με φυσικά προϊόντα, απαιτεί προσαρμογή των συστατικών για να επιτευχθούν τα επιθυμητά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, καθώς και για να διατηρηθούν όλες οι ιδιότητες, οι βιταμίνες, τα αρώματα και τα φυσικά στοιχεία που υπάρχουν.
Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται με συστατικά που προέρχονται από ζαχαροκάλαμο, πορτοκαλιές και ελιές, χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτου. Περιέχει λιγότερο από 10% προστιθέμενης ζάχαρης.
Αυτή η κρέμα συνδυάζει τις ποιότητες του πορτοκαλιού και της βιταμίνης "C" του με αυτές του χυμού ελιάς, ο οποίος περιέχει πολυφαινόλες και παρασκευάζεται από την υδατοδιαλυτή μερίδα της ελιάς που αποκτάται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Πρόκειται για ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολυφαινόλες, το οποίο παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από ένα συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση προκειμένου να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες.
Από ανώτερη κατηγορία, προέρχεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη ωρίμανση, ώστε να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση.
Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθολογιών προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Αυτό το προϊόν είναι ο υδατικός χυμός που εξάγεται από τις ελιές και τα φύλλα, ο οποίος περιέχει πολυφαινόλες προερχόμενες από βιολογική ελιά σε υψηλές συγκεντρώσεις και παρασκευάζεται από το υδατοδιαλυτό μέρος της ελιάς που αποκτάται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται μέσω μηχανικών διαδικασιών και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην υποβαθμιστούν οι πολυφαινόλες. Οι ελιές της ποικιλίας Arróniz παρουσιάζουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς τους. Συλλέγονται σε βέλτιστο βαθμό ωρίμανσης, ώστε να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις.
Κατάλληλο για κατανάλωση σε κατάλληλες δόσεις προσθέτοντάς το σε χυμούς, αφεψήματα και ζελέ οποιουδήποτε τύπου με αναλογία περίπου 10 γρ. ανά λίτρο (Μια κουταλιά σούπας ανά λίτρο) και η συμπερίληψή του σε άλλα τρόφιμα και διατροφικά συμπληρώματα, από πιστοποιημένους παρασκευαστές.
Συμπαγείς λωρίδες, ολόκληρες ή κομμένες χωρίς εξωτερικές φλέβες ή γραμμές αίματος. Λευκό κρέας, χωρίς υπερβολική παραλλαγή χρώματος μέσα στη συσκευασία. Χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση. Στερεά και ζουμερή υφή και συνέπεια.
Συνδυάζει τις ποιότητες του τόνου αλμπακόρ και του πλούσιου σε ωμέγα-3 ελαίου του με αυτές του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες ελιάς και υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Η σάλτσα tartufata παρασκευάζεται με ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως τρούφες και μανιτάρια, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πατέ και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση από μαύρη τρούφα και boletus edulis, την καθιστά πολύ ελκυστική για κατανάλωση απευθείας πάνω σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα ζυμαρικών, πίτσες, ...
Αυτό είναι ένα μύκητας που προέρχεται απευθείας από τη φύση, γνωστός για τα αρώματα και τις γεύσεις του, που προστίθεται απευθείας σε τρόφιμα.
Οι τρούφες είναι ένας υπογείος μύκητας που αναπτύσσεται κοντά στις ρίζες ορισμένων δέντρων, που αναφέρονται ως είδη τρούφας, όπως η βελανιδιά ή η κουκουναριά. Βρίσκονται περίπου 20 εκ. κάτω από την επιφάνεια. Υπάρχουν έως και τριάντα βρώσιμες ποικιλίες τρούφας, αν και όχι όλες έχουν μαγειρική αξία. Μία από τις πιο σημαντικές είναι η χειμερινή τρούφα, Tuber Melanosporum, η οποία έχει τραχιά υφή, στρογγυλό σχήμα και συνήθως ζυγίζει όχι περισσότερο από 200 γραμμάρια. Το εξωτερικό της χρώμα κυμαίνεται από καφέ έως μαύρο, ανάλογα με την ωριμότητά της, και το εσωτερικό της είναι μαύρο με λεπτές λευκές φλέβες (gleba).
Tuber aestivum (καλοκαιρινή τρούφα), Tuber uncinatum (φθινοπωρινή τρούφα), Tuber melanosporum (χειμερινή τρούφα) και Tuber magnatum (λευκή τρούφα).
Το ελαιόλαδο που περιέχει πολυφαινόλες είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από τα συμβατικά παρθένα ελαιόλαδα. Το λάδι μας προέρχεται απευθείας από ελιές, μέσω μηχανικής διαδικασίας και ψυχρής εξαγωγής, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική εκχύλιση για να διατηρηθούν οι υψηλής ποιότητας πολυφαινόλες, προερχόμενο από την ποικιλία Arroniz και συλλεγόμενο σε ακριβή στιγμή ωρίμανσης. Χωρίς να φτάσει στην μέγιστη ωρίμανση, διατηρεί όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του, μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής εκχύλισης. Χάρη στην ποικιλία Arroniz, οι πολυφαινόλες ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων παθολογιών που σχετίζονται με την εκφύλιση, προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από οξειδωτικό στρες. 159 mg/kg, Ελαιοευρωπαΐνη 94,1 mg/kg, Τυροσόλη 81,9 mg/kg, Ολεοκανθάλη 141 mg/kg. Καταναλώνεται ωμό.
Η παραγωγή του "Sagardo ozpin" γίνεται με "sagardo ozpin" και φυτικά συστατικά, όπως το βότανο, μέσω φυσικών διαδικασιών. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, πολύ αρωματικό με την μοναδική γεύση του μαύρου βότανου, που το καθιστά τέλειο και μαγνητίζει τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση του μαύρου βότανου, κάνοντάς το πολύ νόστιμο για οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαγειρεμένα λαχανικά, αυγά, μαριναρισμένο κρέας και ελαφριά κυνήγια, καρπάτσιο, κρέας, σπαγγέτι, πατέ, τυριά, γλυκά,
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική αποκομιδή ώστε να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες ανώτερης κατηγορίας, και προέρχεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης τους, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη κατάσταση ωρίμανσης, προκειμένου να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Μη φιλτραρισμένο και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής αποκομιδής. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια στο αίμα από το οξειδωτικό στρες. Πολυφαινόλες της
Οι "Gure boilurdun olio ongailuak" είναι προϊόντα με έντονη και ζωντανή γεύση και άρωμα από μαύρη τρούφα και είναι ήδη μια διακόσμηση για έτοιμα πιάτα. Απλά πρέπει να προσθέσετε μερικές σταγόνες από το λάδι μας στα φαγητά σας για να αποκτήσετε την τρουφένια νότα στο πιάτο σας. Είναι ένα συμπληρωματικό συστατικό σε πολλά πιάτα, από απλά πιάτα μέχρι πολύπλοκες συνταγές υψηλής γαστρονομίας: Τηγανητά αυγά με τρούφα, ομελέτες, τοστ τρούφας, πίτσα με τρούφα, σάλτσα κρέατος με τρούφα, ζυμαρικά με τρούφα, ριζότο με τρούφα, λαζάνια με τρούφα, τυρί με τρούφα, πουρέ με τρούφα, ψάρι με τρούφα, σαλάτες με τρούφα και ξύδι και οποιοδήποτε άλλο πιάτο μπορούμε να φανταστούμε. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι "Olio-baldintzak" δεν προορίζονται για μαγείρεμα, καθώς η θερμότητα θα καταστρέψει τη γεύση τους, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την παρουσίαση ήδη προετοιμασμένων πιάτων. Η αντιφλεγμονώδης δραστηριότητα του υδροξυτυροσόλης ενισχύει μια συγκεκριμένη ικανότητα κατά των αλλεργιών, tuber melanosporum.
Η σάλτσα τρουφάτα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως τρούφες και μανιτάρια, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Έχει υφή πατέ και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας και porcini edulis. Αυτό την καθιστά πολύ ελκυστική για κατανάλωση απευθείας σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πρώτα πιάτα, πίτσες,...
Το Kombucha είναι ένα ζυμωμένο προβιοτικό ποτό που προέρχεται από γλυκό τσάι που έχει ζυμωθεί από μια αποικία μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών που ζουν συμβιωτικά. Δημιουργείται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, προσθέτοντας τσάι και ελαιόλαδο, παράγοντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με χαμηλές θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Περιέχει φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες (πολυφαινόλες ελιάς). Το ζυμωμένο τσάι, γνωστό εμπορικά ως Cold brew Kombucha, παρασκευάζεται με την εμβάπτιση φύλλων τσαγιού σε κρύο νερό. Στο τσάι που προκύπτει προστίθεται η ζάχαρη που καταναλώνεται κατά την ζύμωση, οι προβιοτικές καλλιέργειες και το ελαιόλαδο. Είναι ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής). Το ποτό είναι ζωντανό, δεν έχει παστεριωθεί, περιέχει Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria καθώς και φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες (πολυφαινόλες ελιάς). Μπορούμε να δημιουργήσουμε και άλλες γεύσεις κατόπιν αιτήματος των πελατών, όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκο, καρύδα, μάνγκο, ...,
Τα μανιτάρια που περιλαμβάνονται στη διαδικασία αποξήρανσης για να προστεθούν σε πιάτα ή να παρασκευαστούν νέα προϊόντα, διατηρούνται πολύ εύκολα, χωρίς ψύξη και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, με την αποξήρανση χάνεται μεγάλη ποσότητα νερού, γεγονός που επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση των 1ης κατηγορίας μανιταριών και των πιο ομοιογενών μανιταριών, τα οποία έχουν λιγότερα κομμάτια από τα 2ης κατηγορίας μανιτάρια. Στη διαδικασία βρασμού, η αποξήρανση ενισχύει και συγκεντρώνει τη μοναδική τους γεύση, προσφέροντας έτσι ένα προϊόν που, μετά την επαναϋδάτωσή του, έχει τέλεια υφή, άρωμα και γεύση.
Η σάλτσα piquillo tartufata παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Με μια υφή πατέ και μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση μαύρης τρούφας και πιπεριάς piquillo, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα ζυμαρικών, πιάτα κόκκινου κρέατος,...
Η μαρμελάδα πιπεριών piquillo με τρούφα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ζάχαρη και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευάζεται μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Με μια πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση μαύρης τρούφας και πιπεριάς piquillo, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα με κρέας πάπιας και άλλα πουλερικά, τυριά, ...
Il condimento all'aceto di sidro è realizzato con aceto di sidro e ingredienti provenienti da piante, come il tartufo, confezionati mediante processi fisici. È un prodotto esclusivo, molto aromatico con il sapore ineguagliabile del tartufo nero che lo rende perfetto e conquista il palato più esigente Con una consistenza perfetta e un odore e sapore di tartufo nero molto gradevole, che lo rende molto appetitoso per condire qualsiasi tipo di pietanza, in particolare insalate, verdure crude e cotte, uova, carni marinate e selvaggina leggera, carpacci, carni, spaghetti, paté, formaggi, dolci,
Tartufata είναι μια σάλτσα από ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και διάφορα φυτικά συστατικά, όπως η τρούφα και τα μανιτάρια, συσκευασμένη μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Έχει υφή πατέ και μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση από μαύρη τρούφα και boletus edulis, γεγονός που την καθιστά πολύ νόστιμη για να προστίθεται απευθείας σε φέτες ψωμιού ή σε πιάτα ζυμαρικών, σε πίτσες,...
Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου «Haurren» είναι προφανείς, ειδικά για τα βασικά στάδια της ζωής μας. Το ελαιόλαδο «Haurren» έχει αναπτυχθεί ειδικά για τα μικρά παιδιά. Φτιαγμένο μόνο από ελιές της ποικιλίας arbequina στην αρχική φάση ωρίμανσης, διατηρεί όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του χωρίς να φτάσει σε υψηλό επίπεδο ωριμότητας, προσφέροντας ήπια γεύση και άρωμα φρέσκων φρούτων. Η γεύση του είναι πολύ ευχάριστη για τα παιδιά, είναι ιδανικό λόγω της χαμηλής οξύτητας (< 0,2º) και συμβάλλει στην καλή πέψη. Προέρχεται απευθείας από ελιές υψηλής ποιότητας arbequina, και συλλέγεται μηχανικά στην κατάλληλη εποχή. Οι διαδικασίες και η ψυχρή άλεση διασφαλίζουν ότι το ελαιόλαδο παραμένει ακατέργαστο και μέσω μιας προσεκτικής φυσικής διαδικασίας φιλτραρίσματος και εκχύλισης, επιτυγχάνεται μια ήπια και φρουτώδης γεύση, η οποία βοηθά στην πρόληψη της χοληστερίνης και διατηρεί τα φυσικά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στα ελαιόλαδα. Είναι κατάλληλο για προσθήκη σε χυλούς, πουρέδες,... και με αυτόν τον τρόπο ενισχύει τη μεσογειακή διατροφή.
Αυτές είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παράγονται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό με χαμηλές θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από το γαλακτικό οξύ ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται. Έχουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παράγονται βάζοντας σε νερό ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Είναι αρωματισμένο χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, μη παστεριωμένο, περιέχει στελέχη
Το Pikillo πιπεριού μέλι-μαρμελάδα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, έχει πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση πιπεριού, κάνοντάς το πολύ νόστιμο για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή ως προσθήκη σε πιάτα με κοτόπουλο και άλλα πουλερικά, τυρί, ...
Το φυσικό μανιτάρι είναι ένα μανιτάρι που προέρχεται άμεσα από τη φύση, διακρίνεται για την οσμή και τη γεύση του και προστίθεται απευθείας στα φαγητά. Το "boilurra" είναι ένα υπόγειο μανιτάρι που αναπτύσσεται κοντά στις ρίζες ορισμένων δέντρων που ονομάζονται "boilur" είδη, όπως η βελανιδιά ή η ελάτη. Βρίσκονται περίπου 20 εκατοστά κάτω από την επιφάνεια. Υπάρχουν το πολύ τριάντα βρώσιμες ποικιλίες "boilur", αλλά όχι όλες είναι κατάλληλες για μαγειρική. Μία από τις πιο σημαντικές είναι η χειμερινή τρούφα "Tuber Melanosporum", που έχει σκληρή υφή, στρογγυλό σχήμα και συνήθως δεν ζυγίζει πάνω από 200 γραμμάρια. Το εξωτερικό χρώμα κυμαίνεται από καφέ έως μαύρο ανάλογα με το στάδιο ωρίμανσης και το εσωτερικό είναι μαύρο με λεπτές λευκές ρίζες (gleba). "Tuber aestivum" (καλοκαιρινή τρούφα), "Tuber uncinatum" (φθινοπωρινή τρούφα), "Tuber melanosporum" (χειμερινή τρούφα) και "Tuber magnatum" (λευκή τρούφα) είναι τρούφες πρώτης κατηγορίας που είναι σφιχτές στην αφή και ζυγίζουν πάνω από 15 g, ενώ οι τρούφες πρώτης κατηγορίας που ζυγίζουν λιγότερο από 15 g είναι σκληρές.
Αυτό είναι ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με πολυφαινόλες, το οποίο παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το συμβατικό ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής εξαγωγής, χωρίς φιλτράρισμα, και με προσεκτική φυσική εκχύλιση προκειμένου να διατηρηθούν οι πολυφαινόλες.
Ανώτερης κατηγορίας, αποκτάται απευθείας από την ποικιλία ελιών Arróniz, που συλλέγονται στην ακριβή τους ωριμότητα, χωρίς να φτάσουν στην πλήρη ωριμότητα, ώστε να διατηρηθούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις ανέπαφα, χρησιμοποιώντας μηχανικές διαδικασίες και ψυχρή άλεση. Χωρίς φιλτράρισμα, και μέσω μιας προσεκτικής φυσικής διαδικασίας εκχύλισης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση.
Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαίνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας διάφορων εκφυλιστικών παθολογιών προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Πολυφαινόλες ελιάς: Υδροξυτυροσόλη 159 mg/kg, Ελαιοευρωπαίνη 94.1 mg/kg, Τυροσόλη 81.
"Ο ξύδι βαλσάμικο είναι ένα καρύκευμα που παρασκευάζεται με ξύδι βαλσάμικο και άρωμα τρούφας, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών. Περιέχει επίσης χυμό ελιάς, ο οποίος προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες ωφέλιμες για την υγεία. Αυτό είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, πολύ αρωματικό με την μοναδική γεύση της μαύρης τρούφας, κάνοντάς το τέλειο και μαγευτικό ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για καρύκευμα οποιουδήποτε τύπου πιάτου, ειδικά σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαγειρεμένα λαχανικά.
"